Løg og knolde

 - Verver Export


Når kun det bedste er godt nok.

Kun bedste sortering = sikker blomstring

Emballeret til transport = ingen mugne løg

Vi elsker årstidens farver 

Verver Export har et enormt omfattende udvalg af forårs- og sommerblomstrende løg. Vores kunder i hele Europa bruger dette sortiment til at skabe de smukkeste beplantninger i parker og offentlige grønne områder.


I vores kataloger finder du produktinformationen (i billeder og piktogrammer) for hver sort, som du har brug for, for at opnå den ønskede effekt i farve, højde og blomstringstid. Sortimentet varierer fra Allium-varianter til at kombinere med stauder, til vintergækker for overraskende effekter om vinteren, til fantastiske enårige planter med tulipaner, påskeliljer, georginer og meget mere.

Forårsblomster


Blomsterløg, der blomstrer om foråret, kommer fra hele verden. De har dog én ting til fælles: løgene er mere eller mindre vinterbestandige.

Forårsblomstrende løg byder på en bred variation med hensyn til farve, væksthøjde og  blomstringstidspunkt. Dette gælder også for forårsortimentet fra Verver Export!


Se onlineversionerne af vores aktuelle kataloger her:

Naturaliserende løg


Opfordringen til mere biodiversitet, naturbevarelse og håndterbar vedligeholdelse er højere end nogensinde. Flere og flere myndigheder og beboere ønsker at realisere en bæredygtig udnyttelse af grønne arealer. Naturaliserende blomsterløg opfylder alle disse krav.


Naturalisering betyder, at et blomsterløg på den rigtige placering ikke kun vil bevare sig selv, men også formere sig. Der bliver flere og flere.


Takket være vores store passion for nye udvalg fra vores opdrætterkolleger, er et par gode specialiteter blevet tilføjet til Verver Exports Natural Special-katalog.


Speciel men let tilgængelig!

Nyhedsbrev


Vi sender løbende nyhedsbreve ud om løg og knolde. Du kan hente det sidste nyhedsbrev her.


Sidste nyhedsbrev er om vilde blomsterløg og blomsterfrø


Sommer blomstrer


Effekten af ​​sommerløg i grønne områder er ofte undervurderet. Med kun få løg og knolde kan du skabe en fantastisk overraskelseseffekt hele sommeren.


Den mest kendte sommerblomstløg er selvfølgelig dahliaen: den giver meget farve og har en meget lang blomstringsperiode. Men undervurder ikke effekten af ​​for eksempel liljer og Montbretia. Disse to planter er også hårdføre, og de opfører sig faktisk som forårsblomsterløg.


Se udvalget af sommerblomster fra Verver Export her:

Bier og sommerfugle


Med "Bees & Butterflies", de insektvenlige plantekoncepter fra Verver Export, bliver din have eller  bede et sandt insektparadis på ingen tid!


Også et godt koncept at få på nærliggende offentlige grønne områder til at bidrage til biodiversiteten med borgerinitiativer! Diskuter det med  vedligeholdelses afdelingen i din kommune eller by og/eller med dine naboer!


Bestil dit farverige sommerbed hos Verver Export via www.beesandbutterflies.nl!

Plantning med maskine


Mekaniske plantning af blomsterløg giver betydelige besparelser ved at eliminere arbejdsomkostningerne til plantning af blomsterløgene.


Det giver også dit offentlige grønne område et kvalitetsløft for miljøet og dets beboere samt insektlivet.


I vores specielle maskinkatalog finder du talrige blandinger, der kan plantes med maskinen.

Følg Verver Export på Sociale medier!


Ud over en omfattende hjemmeside og forskellige kataloger er Verver Export også aktiv på sociale medier. Følg os og bliv orienteret om den seneste udvikling i Verver Export-landet og langt videre!


Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Få sæsonens kataloger og lister

 
 
 
 
 
unsplash